3
Tem

Avantajları

HaberMatik Haber Sistemi Avantajları
Yepyeni bir WordPress Haber Teması uzun süren test aşaması sonucunda nihayet hazır hale geldi. SEO’ su ve kullanım kolaylığı nedeni ile Dünyanın en popüler içerik yönetim sistemi olan WordPress ile gerçek bir haber sitesi sahibi olacaksınız. Bol reklam alanlı, Google dostu ve iyi optimize edilmiş hızlı bir haber sitesi isteyenler için hazırlanmıştır.
Google Dostudur. Ping sistemi ile eklediğiniz haberler anında -Google başta olma olmak üzere- arama motorlarına bildirilir.

Reklam alanları artırılmıştır. Kazancınıza kazanç katmak için ekranın her pikselini değerlendirdik.Birçok reklam alanı hazırladık.Reklamlarınızı admin panelinizden kolayca kontrol edebileceksiniz.

Birden fazla yazar ve editör atayabilme Sitenizde çalışacak personeliniz birden fazla admin, yazar ve editör atayabilme özelliği mevcuttur.

Video ve Resim Galerisi
Haber sitelerinin vazgeçilmezi olan Video ve Resimler için pratik uygulamalar mevcuttur.Tek seferde onlarca resim yükleyerek kolayca Resim Albümleri oluşturabilirsiniz.Videolarınız için html destekli editörden dilediğiniz embed kodlarını çalıştırabilirsiniz.YouTube, DailyMotion, İzlesene gibi sitelerin videolarını sitenizde kolayca yayınlayabilirsiniz.

Ziyaretçileriniz için Yorum Sistemi İnternet haber sitenizdeki ziyaretçileriniz, beğendikleri haberlere kolayca yorum yapabilir.Bu yorumları yönetim panelinizden onaylayıp, silme ve düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz.

Döviz Kur Bilgileri Güncel para piyasaları verileri Altın, IMKB, Dolar ve Euro fiyatları anlık olarak güncelleniyor.