HaberMatik Mobil Sürümü Çıktı

HaberMatik Mobil

WordPress Mobil Haber Teması – WordPress Mobil Eklentisidir. Tüm Temalarla Uyumludur.

mobil-haber-sitesi

WordPress eklentisi olarak geliştirdiğimiz bu ürün ile web siteleriniz profesyonel mobil görünüme kavuşuyor. HaberMatik Mobil tüm akıllı telefonları (smartphone) desteklemektedir. Tüm mobil ekran çözünürlükleri için optimize edilmiştir. Dikey ve yatay kullanımlarda mod otomatik olarak algılanır ve ekran çözünürlüğü uyarlanır.  Android,Iphone, Blackberry ve Windowsphone cihazlar ile sitenize girişte kullanıcılar otomatik olarak Mobil Görünüm sayfasına (?site=mobile) yönlendirilecektir.  Mobil cihazla giriş yapan kullanıcılar dilerlerse mobil görünüm ve masaüstü görünüm arasında geçiş yapabilmektedirler.

Admin Panelden Tam Yönetim

HaberMatik Haber Temaları‘ndan aşina olduğunuz kolay kullanımlı admin paneli mobil sürüme de entegre ettik. Mobil eklenti etkinleştirildiğinde admin panelinizde yeni bir menü oluşur. Bu menülerde mobil siteniz ile gerekli tüm ayarları yapabilirsiniz. Ayrıca Görünüm > Menüler bölümüne mobil siteniz için kategori ekleyebileceğiniz bir mobil menü konumu  eklenir.

Genel Ayarlar  [Ekran Görüntüsü]

Mobil görünüm etkinleştirme, mobil site logosu ve favicon yükleme, site tasarımı seçme  (7 Farklı Renk), sosyal ağlar ve mobil/masaüstü görünüme geçiş başlıklarının yazıldığı ayarlar bulunmaktadır.

Mobil Ana Sayfa [Ekran Görüntüsü]

Mobil ana sayfasında yer alan Manşetler, Yeni Haberler, Foto ve Video Galeri bölümleri için admin panelden kategori seçme ve bu bölümlerde yer alacak haber sayısını belirleyebilirsiniz.  Aynı zamanda bu bölümlerin aktif/pasif ayarlarını yapabilirsiniz. En çok okunan haberler bölümünde;  seçiminize göre Aylık, Haftalık ve Günlük en çok okunanlar listelenmektedir.

Mobil Reklam Alanları [Ekran Görüntüsü]

Ana sayfa, kategori ve haber sayfalarına reklam ekleyebilirsiniz. Reklamlarınızı html formatında girebileceğiniz gibi html kod kullanmadan bilgisayarınızda bulunan bir reklam resmini direkt olarak da yükleyebilirsiniz.

Tavsiye Edilen Mobil Reklam Boyutları

Mobil leaderboard (320×50) , Orta boy dikdörtgen (300×250), Kare (250×250), Küçük kare (200×200)

Alt Bölüm (Footer) [Ekran Görüntüsü]

Copyright telif hakları yazınızı ve Mobil girişler için sayaç kodunuzu ekleyebileceğiniz alan bulunmaktadır.

Önemli Not: Tema bir adet alan adınıza lisanslanmaktadır, sunucunuzda ionCube eklentisi bulunmak zorundadır. Kurulum ve kullanım için ücretsiz olarak Maille destek veriyoruz.

mobil tema

Mobil Cihazlar için QR

Hemen Satın Al