V3.2 Sürümünde Yapılan Çalışmalar

Yeni sürümde temel olarak tüm kodlar optimize edildi, artık siteniz daha hızlı açılacak. Bileşenlere ekstra seçenekler ile yeni özellikler eklendi. Toplamda 34 adet özelleştirilebilir bileşenimiz oldu.  Lisans sistemi tamamen değiştirildi, yeni lisans sisteminde sınırsız subdomain seçeneği eklendi. Timthumb kodları kaldırıldı yerine yeni resim kırpma fonksiyonları eklendi.

Firma Rehberi ve İlan modulu eklendi, bu yeni modüllerdeki veriler Rich Snippet Schema.org Microdata kurallarına uygun SEO uyumlu olarak hazırlandı. Yeni bilgi sayfaları eklendi, Son Depremler ve Güzergah Analizi sayfaları oluşturuldu. Gazete Manşetleri sayfası güncellendi yeni çıkan gazeteler de listeye eklendi. Hava Durumu bölümü için  OpenWeatherMap APP entegresi yapıldı yeni veriler bu servis üzerinden api ile aktarılacaktır. Namaz Vakitleri bölümü geliştirildi Fazilet Takvimi V3 API entegre edildi. Yine aynı API ile Günün Hadis-i Şerifi de bileşen olarak eklendi. Sosyal Ağ paylaşımları için AddThis  api entegre edildi.

Tema ayarlarına eklemeler yapıldı. Ana sayfa kategorileri için multi kategori (multiple category) seçimleri eklendi. İlan ve Firma Rehberi modüllerine ekstra manşet bölümleri eklendi. TGMPA (TGM Plugin Activation) entegre edildi önerilen eklentiler bu servis ile bildirilecek.  Anket (WP Polls) eklentisi tema ile uyumlu hale getirildi ve önerilen eklentiler listesine eklendi.

Haber sayfalarına dinamik font eklendi A+ A- butonları ile ziyaretçiler yazı fontunu okuma alışkanlıklarına göre değiştirebileceklerdir.

 

Hepsi ve daha fazlası için HaberMatik V3.2 demosunu inceleyiniz: http://demo.habermatik.net/v3