Sık Sorulan Sorular

Satın alma ve aktivasyon süreci nasıl işliyor?

Ürün/Hizmeti sitemizden online olarak  satın alıp bedelini Hesap Numaralarımıza ödedikten sonra Ticket, mail veya telefon yolu ile bilgi verirseniz kurulum işlemlerinize başlayabiliriz. Mesai saatleri içerisinde yaptığınız ödemelerde site kurulumu ortalama 1 Gün içerisinde tamamlanmaktadır. Kredi Kartı ile yapılan ödemeler anlık olarak aktif edilmektedir.

Haber Temaları için yıllık ücret ödeniyor mu?

Hayır, sitemizden alacağınız haber temaları için tek sefer ödeme yapılmaktadır.

Aldığım ürünü birden fazla sitede kullanabilir miyim?

Maalesef, aldığınız ürünü sadece bir adet alan adında kullanabilirsiniz.

Toplu siparişlerde indirim yapıyor musunuz?

Evet, tek seferde verilen birden fazla siparişlerde indirim uygulanmaktadır.

Lisansımı başka alan adına aktarabilir miyim?

Alan adlarına yapılan lisanslı yazılımlar maalesef başka bir alan adına aktarılamamaktadır iptal ve iade yapılamamaktadır.

Site yönetimi kolay mıdır, bu konuda destek veriyor musunuz?

Site yönetim paneli ortalama bir internet kullanıcısının kolayca kullanabileceği bir şekilde hazırlanmıştır. Hazırladığımız videolu eğitim seti sayesinde hızlı bir şekilde sitenizi yönetmeye başlayabileceksiniz.

Garanti ve Destek Süresi Ne Kadar?

 Sitemizden alacağınız tüm tema ve eklentilerin garanti süresi 1 yıldır. Destek süreleri ise ürün sayfalarında belirtilmiştir, genel teknik destek süresi en az ücret periyodu kadardır(aylık,yıllık). 

Reklam alanları kaç adettir, reklam alanları artırılabilir mi?

Temalarımızda 10 ile 25 arasında sabit reklam alanları vardır, bileşenler ile bu alanlar artırılabilmektedir bir sınırlama bulunmamaktadır.

Tasarımlarda istediğimiz değişiklikleri yapıyor musunuz?

Sitemiz üzerinden alacağınız hazır paketlerde ekstra tasarımsal veya yazılımsal değişiklikleri ek ücretle yapabilmekteyiz.  Bu tarz talepleriniz için ekibimize istediğiniz ek özellikleri belirtirseniz bu işlemler için fiyat teklifi alabilirsiniz.

Yazılım kodları açık kaynak mıdır?

Haber Yazılımı için kullandığımız özel  fonksiyonlar ve lisans dosyası harici açık kaynaktır. Kodlama bilgisine sahip iseniz veya kodlama yapacak ekip arkadaşlarınız varsa sistem üzerinde tasarımsal değişiklikler yapabilirsiniz.  Kodlar üzerinde değişiklik yapabilme haklarına sahipsiniz.

Hosting/Sunucu hizmetini başka firmadan alabilir miyim?

Evet, hosting hizmetini bizden alabileceğiniz gibi herhangi bir firmadan da Linux hosting alabilirsiniz. Hosting kaynaklı oluşabilecek sorunları hosting firmanız aracılığı ile çözmeniz gerekeceğini unutmayınız.  Teknik ekibimizden hosting hakkında detaylı bilgi ve tavsiye alabilirsiniz.

Hosting Gereksinimleri Nelerdir?

En az PHP 5.3 ve ionCube 4.4 sürümü yüklü Linux hosting, 1 Adet MySQL veri tabanı gereklidir. PHP destekleyen windows hostingler uyumluluk sorunu nedeni ile seçilmemelidir. WordPress en iyi linux sunucularda çalışır.

Hangi Hosting Firmaları Uyumsuzdur?

isimtescil.net hosting firmasının tüm paketleri yazılımlarımızla uyumsuzdur. Bu firmadan hosting alan kullanıcılara hiç bir şekilde teknik destek vermiyoruz.

natro.com ve İHS firmalarındaki sınırsız/limitsiz adı altında satılan gerçekte sınırsız olmayan CPU, RAM vb. kısıtlamaları çok fazla olan tüm hosting paketleri uyumsuzdur, bu paketleri önermiyoruz.

Mevcut sitemi içerikleri ile birlikte HaberMatik yazılımına aktarabilir misiniz?

Evet, mevcut sitenizin veritabanı ve ftp bilgilerini göndermeniz durumunda içerik taşıma işlemi yapabilmekteyiz. Web sitenizin veri tabanı boyutuna göre bu işlemin süresi ve fiyatı farklılık gösterebilir.  Süreç ve fiyat bilgisi hakkında ekibimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sürüm geçişleri nasıl yapılıyor?

Mevcut sürümden daha üst bir sürüme geçmek için çoğunlukla her iki ürün arasındaki farkı ödemeniz yeterlidir. Sürüm geçişlerinde herhangi bir içerik kaybı yaşanmamaktadır.