HaberMatik V3 Çıktı!

habermatik v3HaberMatik V3 Genel Özellikleri

HaberMatik V3 WordPress Haber Teması Yayınladı.  V3 sürümü ile birlikte haber siteleriniz artık ulusal haber sitelerini aratmayan bir görünüme kavuşuyor.  Ziyaretçileriniz için haber okumayı kolaylaştıran zarif görünüm ve ergonomik yapı sayesinde ziyaretçileriniz artık web sitenizde daha fazla zaman harcayacak. Öne çıkarılan görsellikle birlikte arama motoru optimizasyonuna da bu sürümde daha fazla önem verildi. Yüksek hitli siteler için ön bellek (Cache) uygulaması tema fonksiyonlarına eklendi. Cache için artık eklenti kullanmanıza gerek kalmıyor.  V3 sürümünde yönetim panelinde de bir takım yenilikler yaptık. Ana sayfada yer alan bölümleri dilediğiniz zaman Aktif/Pasif durumuna getirebileceksiniz.  İlgili bölümlerde kaç adet içerik yayınlanacağını ve içeriklerin hangi kategoriden çekileceğini yönetim panelinizden ayarlayabileceksiniz.  Ayrıca üç adet farklı manşet seçeneği eklendi.   WordPress’te daha önce görmediğiniz yepyeni özellikler HaberMatik V3 sürümünde sizleri bekliyor.

Haber siteleriniz artık daha zarif, daha modern ve daha hızlı olacak…

Sosyal Medya

Sitenin sağ alt bölümünde duran sosyal medya ikonlarına Habermatik yönetim panelinden kodlama bilgisine gerek kalmadan kolayca bağlantı verebilir, sosyal medya hesaplarınızı ve Google Analytics kodunuzu ekleyebilirsiniz.  Ayrıca haber detay sayfalarındaki Paylaş butonu ile haberleriniz tüm sosyal ağ sitelerine eklenebilir durumdadır.

Reklam Alanları

Reklam yönetim  panelinden  HTML, Resim ve Flash formatında reklamlarını yükleyebilirsiniz. Herhangi bir kod bilgisine sahip olmadan reklam ekleme ve silme işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.  V3 sürümünde standart olarak 18 adet reklam alanı bulunmaktadır. Bileşenler ile reklam sayısını dilediğiniz kadar artırabilirsiniz, ana sayfada ve iç sayfalarda farklı reklamlar da yayınlayabilirsiniz. Standart reklam alanlarında herhangi bir reklam eklemediğinizde bu bölümler otomatik olarak boş kalacaktır.

 

Özelleştirilmiş Sayfalar

 

Özel Bileşenler

Özel Menü; Özel menü ile sitenizin sağ bölümüne istediğiniz bağlantıları ekler, listelersiniz.

Video&Foto Galeri; Dilerseniz sitenizin sağ bölümüne fotoğraf ve video galerisi ekleyebilirsiniz. Bu bölümde galeriye son eklediğiniz içerikler listelenecektir.

kategori-haber-bileseniKategori Haberleri; Seçtiğiniz kategorideki haberleri yan menüde (sidebar) resimli olarak listelemenizi sağlar. Diğer sürümlerden farklı olarak bu bölümde kaç adet haber yayınlanacağını bileşen ayarından belirleyebilirsiniz.

Haber Başlıkları; Seçtiğiniz kategorideki haber başlıklarını listeler. Listede kaç adet haber yayınlanacağını belirleyebilirsiniz.

Numaralı Haberler; Sitenin sağ bölümüne küçük manşet tarzında numaralı haberler ekleyebilirsiniz. Bu listede 1 den 10’a kadar numaralanmış şekilde haberler listelenir. Diğer sürümlerden farklı olarak bu bölüm için bileşen sayfanızdan kategori belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu bileşeni farklı sayfalarda ve farklı kategoriler seçerek te kullanabilirsiniz. Örnek olarak Numaralı Haberler Bileşeni ile ana sayfanızda Spor haberlerini listelerken aynı bileşenle haber detay sayfalarında Sağlık kategorisindeki haberleri de listeleyebilirsiniz.

En Son Eklenen Haberler; En Son Eklenen Haberleri sitenizin sağ bölümünde listeleyebilirsiniz. En son haberler listesinde haberleriniz otomatik olarak kayarak listelenir.

Gazete Manşetleri; Gazetelerin Manşetlerini sitenizin sağ bölümünde listeleyebilirsiniz.

Köşe Yazarları; Köşe yazarlarını sitenizin sağ bölümünde listeleyebilirsiniz.

En Çok Okunan Haberler; En çok okunan haberleri sitenizin sağ bölümünde listeleyebilirsiniz. Günlük, Haftalık ve Aylık en çok okunan haberler listelenir.

Premium WP-SEO Eklentisi Hediye

WordPress için geliştirilen en kaliteli ve en fazla özelliğe sahip WP-SEO eklentisini kullanıcılarımıza hediye ediyoruz.  Her siteniz için bir adet wp-seo lisansına sahip olacaksınız. (Sınırlı sayıdadır.)

Botmatik’ten 10 Adet Bot Hediye!

Birkaç tıklamada kolayca haberler eklemenize imkan veren ve 10 farklı haber sitesinden kategoriye göre haber çeken 10 adet haber botu hediye!

Botmatik V1.2 güncellemesi tüm HaberMatik kullanıcıları için ücretsizdir.

Botmatik, HaberMatik kullanıcıları için özel olarak hazırlanmıştır, haricen satılmaz.

V3 sürümünü sabırla bekleyen müşteri ve müşteri adaylarımıza teşekkür ediyoruz.